2012. február 11., szombat

Schwinn Police 12" INGYEN,POSTA - Jelenlegi ára: 24 900 Ft

Mielött bármit is irnék a kerékpárrol kérlek olvasd el figyelmesen az alábbiakat !!
Mi egy Schwinn Csepel márkabolt és szerviz vagyunk !
A nálunk vásárolt kerékpárokat ugy postázzuk a vásárlóknak hogy teljesen üzembe helyezzük bezsirozzuk , fékeket váltókat beállitjuk ! A vásárlókank csak használni kell a kerékpárt !
Igy a nálunk vásárolt kerékpárokra 2 ÉV garanciátbiztositunk!!
 
Folyamatosan 200 db-nál is nagyobb készletünk van nem kell várni a kiválasztott kerékpárra ! ( itt jegyezném meg ha valaki nagyon ragaszkodik  az elképzelt szinhez kérem elötte ez után érdeklödjön !! )
 
Minden kerékpárhoz Ajándékba adjuk :
 
- egy üzembe helyezést ennek az összege 2000 ft lenne
- Ingyen az ön által megadott cimre postázzuk az összege 2000 ft lenne CSAK ELÖRE UTALÁSNÁL TUDJUK ÁTVÁLLALNI A POSTAKÖLTSÉGET !
FIGYELEM ! Üdülési csekket elfogadunk !!!
MInden kerékpár készleten van !  
Az általunk meghirdetett Schwinn Csepel kerékpárok MINDEGYIKE Teljesen uj !!
Ha a boltjainkban beszámitott használt kerékpárt kinálunkmegvételre azt külön jelezni fogjuk és a kerékpár állapota részletesen le lessz irva és 4 db fényképpel lesz meghirdetve!
 
Az összes Schwinn Csepel városi kerékpár teljes felszereltséggel kerül forgalomba ( Dinamós világitás , csomagtartó sárvédő láncvédő csengő csuszásmentes  pedálok duplafalú alufelnivel ipari csapágyas hajtomü és kormány csapágy !!  ) ezeket minden termék feltöltésnél nem szeretném ujbol részletezni .
Ha valakinek pl egy kerékpár agydinamoval vagy 3-s illetve 7-s agyváltóval kellene az is megoldható , kérésre bármilyen kerékpárt átalakitunk a kivánt tipusra ! MUNKADIJJAT NEM SZÁMITUNK FEL PLUSZBA CSAK AZ ALKATRÉSZ ÁRÁT !!!
A képeken szerepolö kerékpárokat postázzuk az ott látható állapotban és felszereltségben !
HA bárkinek bármilyen kérdése van a meghirdetett kerékpárokkal vagy valami nem tiszta a hirdetéssel kapcsolatban nyugodtan kérdezzen hogy ne legyen félreértés ! Bármilyen kérést rugalmasan kezelünk!
Lehet hogy pl egy kerékpár agyváltval van meghirdetve de a foton egy láncváltós szerepel , senkit se tévesszen meg mindig a kiirt tipusra vonatkozik a hirdetés , csak nem volt kép pont abbol a tipusbol de a váz szin az mind a két tipusnál megeggyezik és mindig a meghirdetett kerékpár lessz postázva és az ár arra vonatkozik, köszönöm  a megértést !
A képen látható felszereltséggel !



Jelenlegi ára: 24 900 Ft

Az aukció vége: 2012-02-29 16:42
. Schwinn Police 12" INGYEN,POSTA - Jelenlegi ára: 24 900 Ft