2011. július 25., hétfő

Wagon gumiabroncs 70 cm ÚJ!

Wagon gumiabroncs 70 cm ÚJ!:
Ár: 165,55 € + 6,50 € szállítási

Gloco eredeti szekerek tartósak és gyakorlatilag elpusztíthatatlan közlekedési eszközök. Ezek tömegesen előállított kiválasztott, a helyi bükkösök. Erős tömör acél tengelyek egyaránt elérhető tömör bükkfából fürtökben első és a hátsó tengely kerül bevezetésre, és széles fém tartóval biztonságosan rögzíteni. Egy erős acél rúd köti össze az első és a hátsó tengely. Ezt szolgálja a stabilizátor az egyenletes súly és kormányzási erők mind a négy kereke. Változatos hangsúlyozza, például nagy nyomás vagy nyíró erők is elfogtak kiváló. Az első kerekeket lehet hinderungsfrei enged a szerkezet, hogy javítsa irányíthatóság.

Gumiabroncsok a testének hossza 70 cm körülbelül 60 liter áru mennyisége is, a pole masszív és lehet gyártani egy csavarral szétszerelni gyorsan és egyszerűen. Gumiabroncsok és felnik készült minőségi anyagok és elhasználódik a futófelület.

Tömeg 12,0 kg, teljes hossza 81,5 cm, 57,0 cm alsó szélesség, magasság 51,0 cm épület, 21,0 cm átmérőjű kerék, tengely átmérő 12 mm. Tartalék kerék és tengely újra elrendelte az összes-Böllér és kocsik. A mi box betétekkel lesz, nincs idő az elegáns fej kocsi a gyakorlati kocsi.

Más szekerek az online áruház!
Ár: 166 Ft