2011. június 6., hétfő

Eredeti angol mahagóni íróasztal brit katonai stílus

Eredeti angol mahagóni íróasztal brit katonai Stílus:
Eredeti angol mahagóni íróasztal brit katonai stílusú bútorok ritka, régi rar
Eredeti angol. Katonai stílus Desk bútorok tett a brit szabványok Kft.. London N.15
Ez íróasztal egy klasszikus modell egy régi modellt kézzel. Jellemző a két pillér, amelyből 3 fiókos. És az íróasztal két és egy nagy fiók. Ő is, a könnyebb szállítás mondanám, három részből szétszerelt.
Az írás felület valódi bőr és díszített arany levél. Minden szerelvény sárgarézből készült. Az átlagos nagy fiók zárható.
Ez íróasztal furnérozott mahagóni és dió pompás és finoman csiszolt. A bőr felső fekete. Ez a gyönyörű darab volt angolul. Mesterségek Londonban N.15 N. szabványok KFT kézzel.
Méretek: Szélesség 137cm Mélység 75,5 cm Magasság 75,5 cm
Én ezt íróasztal 1975 óta, és neki akkor vásárolt új bútorokat egy kereskedő. Mivel mentem vele 2x. Egykori Új ár kb 2400DM.
Az íróasztal természetesen jó néhány karcolás, de ez nem vonnak le annak szépségét. Azt a következtetést lehet használni, vagy lehet egy felújítás a bőr panel, és egy új festék bevonat vissza egy szinte új állapotban.
Én eladom ezt a tételt csak azért, mert teljesen megváltozott a stílusa az élő. Egy eladó lenne, hogy azonnal lehetséges. Az én ötletem lenne, 550Euro VB ár
Ezen túlmenően, eladom egy megfelelő szék mahagóni fából. Nagyon bonyolult gyártás fémbetéteket n a hátsó. Ezt a széket vásárolt egy időben az asztalra. Is tett a legjobb angol. Kézműves hagyományok és az egyetlen módja annak, hogy megmagyarázza, oly sok év után a használat, a funkcionalitás nem változott. Itt is egyértelmű jelei használni, de mit jelent a szépség és gyakorlati hasznosságát nem árt. Ezután
Ár: 450 EUR VB